Social Icons

Kupio "napravu za povećanje penisa", poslali mu – povećalo!






Nepoznati Malezijac iz Seri Kembangana ponadao se da je uspješno pronašao način kako da poveća svoj muški ponos, pa ostao razočaran i bijesan kada je shvatio da je samo još jedna žrtva internetske prevare.

Naime, prevareni muškarac uložio je nešto manje od 200 US dolara u "napravu koja uvećeva penis", pa u poslanoj mu kutiji pronašao najobičnije – povećalo!
Domišljati prevaranti su mu uz to još poslali i instrukcije, odnosno upozorenje da svog "mališu" ne uvećava dok kroz leću tuče sunce.

Gospodin je samo još jedan u nizu nasamarenih internet kupaca. Samo ove godine su kupci iz Malezije ostali bez 20.000 US dolara na slične podvale izjavio je predsjednik Malezijske udruge za zaštitu potrošača Michael Chong, koji je za slučaj doznao jer mu se kupac "penisomatora" požalio što su mu napravili.

Novinar malezijskog lista The Star nije doznao odakle je povećalo naručio, ali je zato prenio savjet odvjetnika Alexa Koka koji je ljude pozvao na oprez jer najčešće nema načina da se žrtvama internetskih prevara novac vrati.